Camping

Camping vid havet, vid den populära stranden i Slite, på Gotlands östra kust. Här bor du bara några få meter från vattnet! På campingen finns nyrenoverade servicebyggnader med enskilda duschar och wc (anpassade för funktionsnedsättning) samt kokmöjligheter och anordning för latrintömning.

Som boende på campingen bor du mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Bland annat bra restauranger som Slite Strandbar som har öppet helger från 27 april 2019, med pool bastuflotte och uteservering på bryggan, nyöppnade fiskrestaurangen Slite Fisk i hamnen och Café på campingen mot stranden till. Slite centrum erbjuder systembolag, matvarubutiker, biograf, bibliotek, caféer, restauranger och annan bra service som apotek biluthyrning och butiker.

Slite för sport hälsa och aktiv fritid

På campingen finns även vår cykeluthyrning med butik och verkstad. Passa på att cykla i Gotland Bike Park, över 20 mil mountainbikespår i det unika gotländska landskapet längs havet och över hedarna samt en pumptrack för kul och teknikträning.

På närbelägna Slite Strandby kan du hyra kajaker surfingbrädor, SUP, rullskidor. Här finns också utegym träningsmöjligheter av alla dess slag och organiserade träningspass.

Det finns också belysta motionsspår.

Boka online

Hos oss bokar och betalar du plats online, enkelt och bekvämt. Vi har campingplatser i olika prislägen med och utan el varav flertalet ligger ett fåtal meter från havet i söderläge. Campingen erbjuder platser för husbil, husvagn, tält och glamping. 
Glamping är en variant av lyxcamping. Tältet är stort och stabilt och uppsatt på en trätrall. Sängar, belysning, kylskåp och vattenkokare finns på plats samt nära till servicehus med toaletter och dusch, 

Incheckning till Campingen sker i receptionen på Slite Strandby, cirka 150 meter söder om campingen. 

Säsongsplats

Nytt för 2019 är att du kan köpa säsongsplats om du önskar vara hos oss hela säsongen,
från 1 maj-30 september.

En säsongsplats kostar 15 000 kronor inklusive el och platser som är avsedda för säsongscamping är 71 -93.

 
Maila eller ring oss för att boka. 

Varmt välkommen att spendera sommaren på Slite Camping!