Glamping

Glamping är en variant av lyxigare camping. Du bor i ett tält som är stort och stabilt och uppsatt på en trätrall. Sängar, el, belysning, kylskåp och vattenkokare finns på plats samt nära till servicehus med toaletter och dusch, På campingen finns servicebyggnader med enskilda duschar och wc (anpassade för funktionsnedsättning) samt kok- och tvättmöjligheter.

Glampingtälten finns placerade i tältskogen mellan Slite Strand och campingen, cirka 150 meter från Strandbyn. Du bor mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Bland annat bra restauranger som Slite Strandbar som har öppet helger från 27 april 2019.  Pool, bastuflotte och uteservering på bryggan. Nyöppnade fiskrestaurangen Slite Fisk i hamnen och Café på campingen alldeles nedanför glampingen. Slite centrum erbjuder systembolag, matvarubutiker, biograf, bibliotek, caféer, flera restauranger och annan bra service som apotek biluthyrning och butiker.

Slite för sport hälsa och aktiv fritid

På campingen finns även vår cykeluthyrning med butik och verkstad. Passa på att cykla i Gotland Bike Park, över 20 mil mountainbikespår i det unika gotländska landskapet längs havet och över hedarna samt en pumptrack för kul och teknikträning.

På närbelägna Slite Strandby kan du hyra kajaker surfingbrädor, SUP, rullskidor. Här finns också utegym träningsmöjligheter av alla dess slag och organiserade träningspass.

Det finns också belysta motionsspår.

Boka online

Du bokar med fördel ditt glampingtält online genom att söka på Glamping i frisök så får du fram objekten. 

Incheckning sker i receptionen på Slite Strandby, cirka 150 meter söder om glampingtälten. 

 

Varmt välkommen till Slite!