Boka boende

Camping, glamping stuga eller hotellpaket! 
Vi har boende som passar alla, Välj det boendealternativ du vill ha. Tältplatser är inte bokningsbara online.

Mellan den 14/6 och den 28/8 har vi har öppna ankomstdagar så ni har möjlighet att boka boende online de dagar som passar er bäst.  Söker ni på en vuxen så kommer allt ledigt boende upp och söker ni på fler än 6 personer kommer inga alternativ upp, är ni fler än 6 så sök på en vuxen ock boka flera enheter efter behov.

Har ni en kampanjkod ni vill använda, skriv den i kommentar till bokningen så aktiverar vi den och skickar bekräftelse till er. 

Lämna bilen hemma! Det går bussar regelbundet från Visby till Slite, hos oss finns en välsorterad cykeluthyrning. Dessutom finns det möjlighet att hyra bil hos mekonomen i Slite så varför inte ta semester på riktigt och lämna bilen hemma!

Under lågsäsong september-maj tar vi emot grupper och bokningar under längre period (minst en vecka),  kontakta oss på mail med din bokningsförfrågan så återkommer vi med pris och tillgänglighet.

Hittar ni inte boendet ni söker, har ni frågor eller vill ha hjälp med bokningen? Kontakta oss på mail info@slitestrandby.se så hjälper vi er gärna.