Boka boende

Camping, glamping stuga eller hotellpaket! 
Vi har boende som passar alla, Välj det boendealternativ du vill ha. Tältplatser är inte bokningsbara online.

Mellan den 14/6 och den 28/8 har vi har öppna ankomstdagar så ni har möjlighet att boka boende online de dagar som passar er bäst.  Söker ni på en vuxen så kommer allt ledigt boende upp och söker ni på fler än 6 personer kommer inga alternativ upp, är ni fler än 6 så sök på en vuxen ock boka flera enheter efter behov.

Lämna bilen hemma! Det går bussar regelbundet från Visby till Slite, hos oss finns en välsorterad cykeluthyrning. Eller kolla in e-bilspoolen E-Go som har en hotspot på slitestrandby.

Under lågsäsong september-maj tar vi emot grupper och bokningar under längre period (minst en vecka),  kontakta oss på mail med din bokningsförfrågan så återkommer vi med pris och tillgänglighet.

Hittar ni inte boendet ni söker, har ni frågor eller vill ha hjälp med bokningen? Kontakta oss på mail info@slitestrandby.se så hjälper vi er gärna.

Boka redan nu för 2022? Vår onlinebokning öppnar i slutet av augusti men vill ni redan nu säkra ert boende för 2022 så kan ni skicka ett mail med önskade datum och boendetyp så bokar vi in er.