Boka boende

Stuga, hotellpaket, husbil, husvagn eller tält, vi har boende som passar alla, Välj det boendealternativ du vill ha. Tältplatser är dock inte bokningsbara online.

Vi har öppna ankomstdagar så ni har möjlighet att boka boende de dagar som passar er bäst. Väljer ni ankomst eller avresa mitt i veckan hittar ni lättare bättre pris på färjan eller flyget över. Söker ni på en vuxen så kommer allt ledigt boende upp och söker ni på fler än 6 personer kommer inga alternativ upp, är ni fler än 6 så sök på en vuxen ock boka flera enheter efter behov.

Har ni en kampanjkod ni vill använda, skriv den i kommentar till bokningen så aktiverar vi den och skickar bekräftelse till er. 

Nyhet, lämna bilen hemma! när ni bokar boende så kan ni samtidigt boka transfer för 175kr per person från Visby till oss i Slite. Transfern hämtar upp er valfri tid på flygplatsen, vid hamnterminalen eller på Södertorg. Köper ni greenfee av oss till Slite GK så ingår transfer till och från golfbanan också. Hos oss finns en välsorterad cykeluthyrning, cykel ingår också när ni bokar hotellpaket. Dessutom finns det möjlighet att hyra bil hos mekonomen i Slite så varför inte ta semester på riktigt och lämna bilen hemma!

Hittar ni inte boendet ni söker, har ni frågor eller vill ha hjälp med bokningen? kontakta oss på mail: info@slitestrandby.se så hjälper vi er gärna.